urmează evenimente importante la filarmonica din sibiu. nu ratați concertul de joi seară cu dirijorul gerald karni la timonă
Sursa foto: Facebook/ Gerald Karni

În cadrul unei conferințe de presă, managerul Filarmonicii Sibiu l-a avut ca invitat pe tânărul dirijor Gerald Karni, care va urca pe scenă la concertul simfonic de joi seara. Dirijorul a vorbit despre experiența cu orchestra și a mărturisit care sunt primele impresii despre municipiul Sibiu.

Concertul simfonic de joi seara, 22 februarie, îi va avea pe scenă pe solistul Michael Barenboim și Gerald Karni, drept dirijor. Împreună cu orchestra sibiană, celebrul solist Brenboim va oferi un program integral Beethoven.

Invitat la conferința de presă, unde au fost prezenți și mai mulți elevi din clasa a IX-a de la Liceul de Artă din Sibiu, a împărtășit primele impresii despre Sibiu. „Este minunat din mai multe puncte de vedere. În primul rând mă înțeleg bine cu orchestra, muzicienii sunt foarte prietenoși și, de asemenea, mă bucur că mă aflu în Sibiu, este un oraș minunat cu un centru grozav și cu mâncare delicioasă. Sunt foarte recunoscător să mă aflu aici”, a declarat Gerald Karni.

Citește și: Michael Barenboim revine la Filarmonica Sibiu cu un program integral Beethoven

urmează evenimente importante la filarmonica din sibiu. nu ratați concertul de joi seară cu dirijorul gerald karni la timonă

Managerul Filarmonicii de Stat Sibiu, Cristian Lupeș, îi invită pe copii să participe la atelierele de origamii, organizate vineri, de la ora 10.00, 11.00 și 12.00. Cele mai frumoase creații vor fi fotografiate și vor apărea pe afișele filarmonicii.

O mulțime de evenimente vor avea loc în perioada următoare la Filarmonica de Stat din Sibiu. În 29 februarie va avea loc un concert simfonic, care îl va avea ca solist pe Luna Okubo, iar de 1 Martie vor urca pe scenă mai mulți artiști veniți din Coreea de Sud. Doamnele și domnișoarele sunt așteptate în data de 8 martie va avea loc  recitalul de lied „Dragoste de poet”. Vezi toate evenimentele viitoare AICI.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu