fc hermannstadt l-a găsit pe noul baba. ”e mult mai bun decât alhassan atunci când a venit la sibiu”

FC Hermannstadt nu a găsit nicio soluție pentru a îl înlocui pe Baba Alhassan, dar din vară îl poate aduce pe Emanuel Baba Ayine, care calcă pe urmele jucătorului transferat la FCSB. 

Sibienii l-au găsit pe noul Baba Alhassan, după ce mijlocașul ghanez Emanuel Baba Ayine a impresionat în prima parte a sezonului la ACS Mediaș, în Liga 3. Adus în probe de la Academia de Fotbal din Accra, Ayne l-a impresionat pe Marius Măldărășanu la antrenamente și apoi în cantonamentul din Antalya. Micul Baba va juca în a doua parte a sezonului la liderul Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr. Din vară, el este așteptat să revină la FC Hermannstadt și să debuteze la Liga 1.

”Ayne e mai bun decât Baba Alhassan, atunci când l-am adus. A fost cel mai bun la Liga 3 la Mediaș, este peste nivelul de acolo și din acest motiv l-am împrumutat acum la Șelimbăr, la Liga 2. E ca la școală, nu trebuie să sari clasele. Dacă confirmă și acolo, din vară vine la noi, este un jucător de viitor pe care îl creștem și pe care îl putem vinde în viitor, așa cum am făcut și cu Baba Alhassan” a spus Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii lui FC Hermannstadt.

În schimb, golul lăsat de plecarea în iarnă a lui Baba Alhassan la FCSB nu a fost încă umplut, iar perioada de transferuri s-a încheiat. Sibienii mai pot aduce doar jucători liberi de contract.

”Momentan nu mai aducem pe nimeni, nu găsim ce ne dorim, dacă am fi găsit am fi luat. Radu Neguț tot caută, dar e greu să îl înlocuiești pe Baba Alhassan, e un jucător care a plecat de la noi pe bani mulți” a anunțat Rotar, patronul de la Natur House.

fc hermannstadt l-a găsit pe noul baba. ”e mult mai bun decât alhassan atunci când a venit la sibiu”

 

Ultima oră

Comentariul meu