măgura, înfrângere la brăila. cisnădie rămâne pe locul 8 în clasament
Foto: Florin Mușetoiu

Handbalistele de la Măgura Cisnădie au fost învinse miercuri seara la Brăila, scor 21-25 în disputa cu Dunărea Brăila, contând pentru etapa a 17-a a Ligii Naționale. 

Echipa cisnădiană a intrat timorată în joc și nu a marcat în primele 10 minute, astfel că Dunărea avea deja 6-0.  Apoi, Brăila a avut avans maxim, 12-4 în minutul 17, după care Măgura a echilibrat jocul și a redus din handicap. La pauză, Dunărea conducea 14-10. Partea a doua a fost una echilibrată, gazdele având mereu pe tabelă un avans de 5-6 goluri.

S-a terminat 25-21 pentru Dunărea, după ce Măgura a prins o zi modestă în faza ofensivă. În schimb, exceptând primele 10 minute, jucătoarele lui Weber s-au apărat bine și au încasat puține goluri de la o echipă calificată în sferturile EHF European League.

Cu 18 puncte din 17 meciuri, Cisnădia ocupă locul 8 în Liga Națională, având un avans de trei puncte față de zona locurilor de baraj.

Măgura: Rajcic – Galinska 8, Bardac 4, Roșu 3, Abed Kader 3, Neagu 2, Jlezi 1, Moldoveanu, Iskit Caliskan, Tomescu, Tătar.

măgura, înfrângere la brăila. cisnădie rămâne pe locul 8 în clasament

Ultima oră

Comentariul meu