elevii de la liceul de artă ”recidivează”. maria, ionuț și lavina, pe podium la un concurs de muzică de la brașov

Trei elevi de la Liceul de Artă din Sibiu au participat la concursul național „Crai Nou”, de la Brașov și s-au întors acasă cu premii importante.

Peste 80 de elevii din toată țara au participat vineri la  concursul național „Crai Nou”, organizat de Liceul de Artă „Tudor Ciortea” din Brașov. Trei elevi sibieni s-au făcut remarcați prin vocilor lor și au urcat pe podium.

Maria Martinelli, elevă în clasa IX-a, Ionuț Bobeș, elev în clasa a X-a și Lavinia Popa din clasa a XI-a au câștigat premii importante la Concursul National de Interpretare Vocală „Crai Nou” din Brașov. Tinerii s-au pregătit un semestru pentru ca atunci când urcă pe scenă, reprezentația lor să fie fără cusur. „Elevii au luat premiul 2 la fiecare categorie în funcție de clasă. Noi ne-am dus cu speranța să ne întoarcem acasă cu premii, mai ales că elevii s-au pregătit tot semestrul”, a spus Olivia Scrobote, profesor de canto la Liceul de Artă din Sibiu.

elevii de la liceul de artă ”recidivează”. maria, ionuț și lavina, pe podium la un concurs de muzică de la brașov

Maria Martinelli a interpretat în cadrul concursului lied-ul „Curcile” de Gh. Dima; aria preclasica ” O cessate di piagarmi” de Al. Scarlatti. Bobeș Ionuț a aparticipat la concursul de muzică de la Brașov cu lied-ul „Dorința” de Vasile Popovici; aria preclasica „Come raggio di sol” de Antonio Caldara și Lavinia Popa a interpretat lied-ul „Pașii” de Felicia Donceanu si Aria Viljiei – În mijloc de codru, din Opereta „Văduva veselă” de Franz Lehàr.

Citește și: „Premii pe bandă rulantă câștigate de elevi de la Liceul de Artă la un concurs muzical de la Brașov. Șapte s-au clasat pe locul 1”

 

Ultima oră

Comentariul meu