campanie de strângere de fonduri pentru operaţia lui motănel. animal life: “avem mare nevoie de ajutor”

Asociaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Naturii “Animal Life” din Sibiu a anunţat, pe Facebook, o campanile de strângere de fonduri pentru un motănel comunitar, cu probleme dentare grave, care îi provocau dureri, operat de o clinică veterinară din oraş, la solicitarea asociaţiei şi a locatarilor din zona în care pisicul s-a adăpostit încă de mic.

“Pe lângă extracția dentară, a fost nevoie de analize și tratament, dar motănelul a scăpat de durere și acum s-a întors fericit în zona pe care o cunoaște de când se știe.  Costurile pentru pentru motănel au fost de 530 de lei și avem mare nevoie de ajutor să le putem acoperi “ , semnalează reprezentanta Animal Life Sibiu, pe pagina de socializare.

Cei care vor să susţină printr-un gest de generozitate o pot face donând orice sumă de bani, în oricare dintre conturile Animal Life, cu specificaţia “Motanel”:

La Banca Transilvania-IBAN: RO03BTRLRONCRT0572564801 (RON) sau IBAN: RO50BTRLEURCRT0572564801 (EURO)

Beneficiar:  Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii Animal Life

Alte variante de donaţii propuse de Asociaţie sunt: redirecționare 3,5 % din impozitul pe venit al persoanelor fizice https://animallife.ro/doneaza;  redirecționare până la 20% din impozitul pe profit/venit al microinteprinderii.

Sau donând 2 euro lunar, prin SMS la 8845 cu textul ANIMAL. Donaţia este recurentă, dezabonarea se poate face prin sms la 8845, text: ANIMAL STOP

Alte detalii şi variante de donaţii puteţi găsi pe Pagina  Asociaţiei.

Ultima oră

Comentariul meu