culisele transferului lui ianis stoica la sibiu. motivele pentru care atacantul a plecat de la u cluj

Jucătorul venit în această iarnă la FC Hermannstadt, Ianis Stoica (21 ani) a plecat de la U Cluj după presiunile făcute de conducere, care îl dorea și sezonul viitor.

Misterul plecării bruște a lui Ianis Stoica de la U Cluj a fost lămurit. Conform GSP, Ianis a avut disensiuni cu președintele lui U, Radu Constantea, dar și cu antrenorul Ioan Sabău, care îl tot presau să continue și sezonul viitor.

La începutul acestui an, Radu Constantea i-a cerut atacantului să discute cu FCSB, de unde era împrumutat până la finele acestui campionat, pentru o prelungire a acordului cu U Cluj și în sezonul 2024 – 2025.

Stoica a refuzat și a anunțat conducerea că nu intenționează să rămână la U încă un an. În plus, dacă FCSB nu va dori să-l păstreze, Ianis a explicat că se va transfera la un alt club.

Apoi au început presiunile clujenilor, iar Ianis a forțat despărțirea de U și întoarcerea la FCSB încă din ianuarie, după întoarcerea din cantonament.  Patronul de la FCSB, Gigi Becali i-a asigurat pe cei de la U că, în cazul unei oferte bune, le dă și lor un procent de 10% și a încheiat un acord în acest sens. Numai că, odată revenit la FCSB, Becali l-a cedat gratis la FC Hermannstadt.

Sibienii i-au oferit lui Stoica un contract pe 3 ani și jumătate și îi dau un salariu de circa 8.000 de euro lunar, mai mare decât avea jucătorul la U Cluj.

Cu siguranță, pe viitor, Ianis Stoica poate face obiectul unui transfer pe o sumă bună de la Sibiu în țară sau în străinătate.

culisele transferului lui ianis stoica la sibiu. motivele pentru care atacantul a plecat de la u cluj
FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ultima oră

Comentariul meu