cfr anunţă călătorii gratuite pentru copii, în 33 de ţări europene. adulţii au şi ei reduceri

CFR anunţă primăvară cu călătorii gratuite în străinătate, pentru copii şi cu reduceri de 15% pentru adulţi şi seniori. Vânzarea biletelor are loc într-un interval scurt, între 20 februarie și 5 martie 2024.

Conform CFR Călători, cu Interrail, călătorii pot descoperi peste 30.000 de destinații din 33 de țări din Europa, potrivit comunicatului de pe site

Biletul Interrail Pass permite călătorii nelimitate cu majoritatea trenurilor din Europa, fiind o legitimaţie de călătorie nominală valabilă numai însoţită de un act de identitate.

Copiii, cu vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani împliniţi în prima zi de valabilitate a Pass-lui, pot călători cu un Pass de Copil gratuit, atunci când călătoresc împreună cu un posesor de Pass de Adult. Călătoresc gratuit maxim doi copii însoţiţi de un adult posesor de Interrail Pass.

Interrail permite o mai mare flexibilitate şi libertate de alegere, atât în ceea ce priveşte ţările în care se poate călători, cât şi timpul disponibil. Interrail Global Pass este valabil şi în ţara de reşedinţă – doar o călătorie dus-întors.

Printre ţările în care CFR pune la dispoziţie bilete cu tarif redus se numără: Spania, Grecia, Portugalia, Turcia, Marea Britanie, Ungaria, Austria, Germania, Polonia, Cehia, Slovacia şi Moldova.

Preţurile biletelor Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass încep de la 79 euro

Preţurile încep de la 79 de euro, pentru seniori, 114 euro pentru adulţi şi cu gratuităţi pentru copii, la  Interrail One Country Pass, ceea ce presupune ca destinaţia să fie o singură ţară.

In cazul în care călătorii doresc să viziteze mai multe ţări, cu un singur permis,  în cazul achiziţionării Interrail Global Pass preţurile variază de la 217 euro, pentru seniori, la 241 euro pentru adulţi, zero costuri pentru copiii însoţitori şi pot ajunge la 1000 de euro pentru un maxim de 3 luni continue de călătorii.

Ţările de destinaţie şi tarifele reduse pot fi consultate în tabelul de aici

Prețurile promoționale nu se aplică pentru One Country Pass Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveția și German Rail Pass, specifică CFR Călători.

Vânzarea pass-urilor,  de la casele de bilete,  se va face în perioada 20.02.2024-05.03.2024.

Ultima oră

Comentariul meu