sibianul victor cornea, turist în brazilia. a pierdut în primul tur la rio de janeiro

Tenismenul sibian Victor Cornea a fost eliminat încă din primul tur al turneului ATP de la Rio de Janeiro, dar s-a consolat cu o minivacanță alături de iubita sa, Andreea Bălan. 

Cornea nu a impresionat nici la puternicul turneu pe zgură ATP 500 de la Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii de peste 2 milioane de dolari.

Victor Cornea și coechipierul său, austriacul Philipp Oswald au suferit o înfrângere drastică în runda inaugurală a calificărilor din proba de dublu: 3-6, 1-6 cu Yannik Hanfmann (Germania) și Juan Pablo Varillas (Peru). Jucătorul a profitat însă de vremea frumoasă și a mai rămas să se plimbe alături de iubita sa, Andreea Bălan.

sibianul victor cornea, turist în brazilia. a pierdut în primul tur la rio de janeiro

America de Sud nu i-a priit deloc sibianului în săptămâna trecută. Astfel, în turneul de la Cordoba, Cornea și Oswald au câștigat  7-6(5), 7-5 cu argentinienii Guido Andreozzi și Guillermo Duran. Imediat, românul și austriacul au fost învinși în sferturile de finală de Sadio Doumbia / Fabien Reboul (Franța), scor 7-6(3), 6-3.

Apoi, la turneul de la Buenos Aires, Cornea și Oswald au pierdut încă din primul tur: 7-6(3), 4-6, 7-10 contra perechii Sebastian Baez/Thigo Seyboth Wild (Brazilia). Cornea ocupă locul 64 ATP la în clasamentul la dublu.

Andreea Bălan, poze pe plaja de la Copacabana

Artista Andreea Bălan a zburat în Brazilia, pentru a își susține iubitul, pe Victor Cornea. Cântăreața a profitat de ocazie și de vremea bună și a vizitat celebra plajă Copacabana, dar și Muzeul Armelor. Luni, Victor și Andreea și-au programat o vizită la Christ the Redeemer, una din cele șapte minuni ale lumii moderne.

 

Ultima oră

Comentariul meu