șapte șoferi prinși drogați sau băuți la volan pe drumurile din județul sibiu, în weekend-ul trecut

Polițiștii rutieri din Sibiu au avut un weekend plin de controale pe drumurile publice, reușind să oprească șapte șoferi care conduceau sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Printre cazurile semnificative se numără:

  • Un șofer din județul Mureș a fost depistat conducând sub influența substanțelor psihoactive în localitatea Netuș.
  • Un medieșean a fost prins conducând sub influența alcoolului cu o alcoolemie de 0,51 mg/l în localitatea Șeica Mare.
  • Un tânăr din județul Vâlcea a fost depistat conducând sub influența alcoolului cu o alcoolemie de 0,62 mg/l în orașul Cisnădie.
  • Un localnic din Coveș a adormit la volan și a ieșit în afara părții carosabile,oprindu-se în șanț. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,83 mg/l.
  • Un șofer din Gura Râului a fost depistat conducând cu permisul anulat în municipiul Sibiu.
  • Un sibian a fost prins drogat la volan în localitatea Șelimbăr.

Poliția Sibiu continuă acțiunile pentru combaterea infracțiunilor rutiere și face apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație pentru a preveni accidentele.

În total, au fost depistați 7 șoferi care conduceau sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. 4 dintre șoferi aveau o alcoolemie peste limita legală. 3 șoferi au fost depistați drogați la volan.

Polițiștii au deschis 7 dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.Un șofer a fost depistat conducând cu permisul anulat.

Acest bilanț negru demonstrează necesitatea continuării acțiunilor de control pe drumurile publice din județul Sibiu.

Poliția Sibiu face apel la toți conducătorii auto să fie responsabili și să respecte regulile de circulație pentru a preveni tragediile pe șosele.

Ultima oră

Comentariul meu