arhitectul sibian alexandru găvozdea și-a anunțat candidatura la primăria sibiu

Arhitectul și urbanistul Alexandru Găvozdea și-a anunțat candidatura ca independent la postul de primar al municipiului Sibiu. 

Găvozdea a anunțat că intenția sa este de a transforma Sibiul în orașul cu cea mai bună calitate a vieții între orașele României.

Sub sloganul „Repornim Sibiul”, care îndeamnă la abandonarea stării de stagnare a orașului, candidatul Găvozdea a explicat că “vreau ca Sibiul să devină un oraș din care fetele mele și copiii noștri să nu trebuiască să plece ca să se împlinească”, aceasta fiind o miză foarte personală, împărtășită însă de mulți sibieni.

arhitectul sibian alexandru găvozdea și-a anunțat candidatura la primăria sibiu

“Le propun sibienilor – tineri, vârstnici, mame, antreprenori, lucrători în industrie, profesori, medici, freelanceri, artiști, oameni de cultură – tuturor, un oraș care să devină recunoscut național pentru calitatea vieții.

Un Sibiu cu un model clar și ambițios de dezvoltare economică, tehnologică, creator de inovație, cu o educație excelentă pentru toate vârstele, cu o cultură care să depășească granițele țării.

Le mai propun sibienilor și o stare de spirit pe care să o împărtășim până la alegeri.

Voi face o campanie pozitivă, optimistă care să anime sibienii, care să-i ajute să recapete încredere în visurile lor și în oraș.

Vreau să deschidem un mare dialog despre orașul nostru.” – a anunțat în fața presei candidatul independent Alexandru Găvozdea.

Legat de șansele de câștigare a alegerilor, candidatul Alexandru Găvozdea consideră că un independent are mult mai multe șanse ca partidele politice care și-au arătat limitele – reușesc să aducă la urne doar pe 34% dintre sibienii cu drept de vot. La anunțarea candidaturii, Alexandru Găvozdea de fost însoțit de binecunoscutul sibian Andy Fazekas, Daniela Prescurea, asistent social, Martha Toth, arhitectă, Alex Călinoiu, IT-ist, Silviu Scrob, manager cultural și de soția sa – arhitecta Maria Găvozdea.

Ultima oră

Comentariul meu