petrecere backyard de dragobete, la redal expo. tinu, dj deny și sebastian, ”maeștrii” la platane!

În curând se apropie Dragobetele, sărbătoarea care celebrează iubirea. Cum să sărbătorești o zi specială, dacă nu cu muzică bună și distracție până dimineața. Backyard a pregătit, așadar, un party de neratat pentru cei care vor să danseze toată noaptea cu persoana iubită sau pentru cei care vor să își găsească jumătatea.

Backyard X: Cupid’s Last Dance este marele party anunțat sâmbătă 24 februarie, la Redal Expo. Sebastian, DJ Deny și Tinu sunt cei care vor face atmosferă în noaptea când iubirea va pluti în aer. „Iubirea este în aer și noi suntem pregătiți să o sărbătorim! Alătură-te nouă pentru o sărbătoare spectaculoasă a Dragobetelui plină de dragoste, magie și muzică bună. Indiferent dacă ești singur, într-o relație sau undeva la mijloc, vino și răspândește dragostea” este mesajul transmis de organizatorii petrecerii de Dragobete de la Backyard.

petrecere backyard de dragobete, la redal expo. tinu, dj deny și sebastian, ”maeștrii” la platane!Pentru sâmbătă seară a fost stabilit și un dress-code – „Delicious Leather”. Așadar, este momentul perfect să porți rochia din piele pe care ai cumpărat-o pentru o ocazie specială sau geaca din piele la modă.

Prețul biletelor online este de 50 de lei, iar cei care vor cumpăra biletele de la intrare vor trebui să plătească 70 de lei. Party-ul începe de la ora 21.00.

 

Ultima oră

Comentariul meu