români răniți după prăbușirea unei structuri de beton pe un șantier din italia (video)
foto Twitter

O tragedie a lovit vineri un șantier din Florența, unde o structură de beton s-a prăbușit, ucigând trei muncitori și rănind grav alți doi. Doi muncitori sunt încă dispăruți sub dărâmături, scrie portalul de știri ziare.com.

Echipele de salvare, formate din pompieri, carabinieri și voluntari, lucrează neîncetat pentru a găsi cei doi muncitori dispăruți. Operațiunile sunt dificile din cauza instabilității dărâmăturilor.

Cauza prăbușirii este încă necunoscută, dar o anchetă a fost demarată de autorități. Se pare că structura de beton, care făcea parte din construcția unui nou supermarket Esselunga, s-a prăbușit din cauza unei cedări structurale.

Premierul Giorgia Meloni și-a exprimat condoleanțele familiilor victimelor și a promis o investigație amănunțită a incidentului.

Sindicatele din Italia au cerut din nou o mai mare atenție acordată siguranței la locul de muncă, subliniind că accidentele mortale sunt frecvente în țară.

Tragedie din Florența a stârnit indignare și emoție în Italia. Mulți oameni cer o mai bună protecție a muncitorilor și o legislație mai strictă privind siguranța la locul de muncă.

Ultima oră

Comentariul meu