măgura cisnădie eliminată în optimile cupei româniei la handbal

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie a părăsit sâmbătă Cupa României, fiind învinsă în optimile de finală în deplasare de Gloria Buzău, scor 21-27. 

Pentru handbalistele de la Cisnădie, Cupa României reprezenta cel mai scurt drum spre Europa, acolo unde putea ajunge dacă ar fi ajuns în finală.  În primul tur, echipa pregătită de Alexandru Weber a trecut ușor de echipa de Divizia A Liviu Rebreanu Turda, 35-25.

În turul 2 al competiției, Măgura a ținut sâmbătă ritmul la Buzău doar în prima repriză, una care a fost echilibrată. De la 14-14 în minutul 26, Gloria a intrat la pauză în avantaj, scor 16-14.

De la 18-15 în minutul 40, echilibrul s-a ”rupt”.  Cisnădia nu a mai ținut pasul și buzoiencele s-au desprins la 24-16 în minutul 50, iar soarta calificării era jucată. Condusă și la 10 goluri diferență, 27-17, Măgura a mai redus din handicap pe final, reușind să marcheze ultimele patru goluri ale partidei. Astfel, Gloria a câștigat cu 27-21 și merge în sferturile cupei.

Situată pe 8 în campionat, cu 18 puncte din 16 jocuri, echipa lui Alexandru Weber nu mai are nicio șansă să participe în sezonul viitor al cupelor europene. Din contră. aflată la doar trei puncte distanță de locurile de baraj, echipa cisnădiană trebuie să fie atentă, pentru a nu avea emoții în privința menținerii în Liga Națională.

Măgura: Rajcic, A Ilie – Roșu 4, Galinska 4, Bardac 3, Iskit Caliskan 3, Moldoveanu 3, Vasileusakya 1, Abed Kader 1, Tomescu 1, Tătar 1,  Kepic.

Ultima oră

Comentariul meu