constantin șovăială, liderul forței drepte sibiu despre alegerile din acest an: ”suntem pregătiți din toate punctele de vedere”

Partidul Forța Dreptei Sibiu se declară pregătit pentru alegeri, indiferent dacă vor avea loc separat sau comasate. Afirmația a fost făcută de Constantin Șovăială, liderul filialei locale, în cadrul emisiunii „Ora de Politică”.

„Suntem pregătiți din toate punctele de vedere ca să ducem o luptă dură împotriva PSD-ului, PNL-ului și celorlalte formațiuni politice. La conferința de la Sibiu a participat și președintele național al partidului, Ludovic Orban, alături de doamna deputat Violeta Alexandru și de aproximativ două treimi din Biroul Național Politic. Ne-am bucurat de o prezență semnificativă din partea colegilor de la nivel național.” a declarat liderul filialei locale, Constantin Șovăială la Ora de Politică.

Forța Dreptei se opune comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, considerând-o o practică nedemocratică. Șovăială a subliniat că această comasare afectează dreptul cetățenilor de a alege, deoarece campaniile electorale pentru cele două tipuri de alegeri au tematici distincte.

YouTube video

Ultima oră

Comentariul meu