solistul trupei generic, dan ciotoi, operat de cancer. ”am un prieten doctor la sibiu, are grijă de mine”
foto Cancan

Dan Ciotoi, solistul trupei Generic, a trecut prin momente cumplite în ultimele luni. Artistul a fost diagnosticat cu cancer de colon în faza a doua și a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Ciotoi a povestit, la ProTV, despre calvarul prin care a trecut și despre cum a reușit să învingă boala.

„Am fost la un pas de septicemie”, a mărturisit Dan Ciotoi. „Am avut noroc că am ajuns la timp la operație. Dacă mai întârziam două, trei ore, era grav”.

Ciotoi a povestit că problemele au început după un turneu în Germania, unde a mâncat multă mâncare solidă și nu ciorbe, așa cum obișnuiește. A ajuns acasă cu crampe abdominale puternice, dar a amânat vizita la medic pentru că avea concerte programate.

„Am un prieten doctor, doctor Șerp, din Sibiu, care mi-a făcut un control și mi-a spus că sunt suspect de obstrucție intestinală. Mi-a dat trimitere la o clinică privată din Sibiu, dar am zis să mă duc la Târgoviște, că e mai aproape. Acolo nu mi-au putut face un CT, m-au trimis la spitalul județean, dar nici acolo nu mi-au făcut control CT. M-au tratat de obstrucție intestinală fără analize și m-au trimis acasă ca fiind sănătos”, a mai spus artistul.

După ce a stat acasă câteva zile, durerile au revenit, iar Ciotoi a mers la un alt spital privat din Târgoviște, unde i s-a făcut un CT. Rezultatul a fost unul grav: cancer de colon în faza a doua.

„M-au trimis de urgență la operație, la București. Practic, la ieșirea din spital mi-au zis că sunt aproape sănătos, dar după aceea m-am trezit de urgență, la operație”, a povestit el.

Dan Ciotoi a mărturisit că nu a făcut ședințe de chimioterapie pentru că boala a fost depistată la timp. Acum, artistul se simte bine și are un regim alimentar bazat pe fructe, legume, pui și pește.

„Îți mai dau o veste bună, a vorbit Nelu Vlad cu mine, că nu vorbeam, înainte de asta chiar. O emisiune de la tine l-a făcut, m-a sunat, ne-am întâlnit! Sănătate, Nelu, să dea Dumnezeu să fie bine!”, a declarat Dan Ciotoi.

Ultima oră

Comentariul meu