regele charles, prima apariție publică după diagnosticul de cancer
LONDON, ENGLAND - JANUARY 29: Britain’s King Charles III is seen leaving The London Clinic on January 29, 2024 in London, England. The King has been receiving treatment for an enlarged prostate, spending three nights at the London Clinic and visited daily by his wife Queen Camilla. (Photo by Peter Nicholls/Getty Images)

 

Fotografii au surprins prima apariție publică a Regelui Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer la începutul săptămânii. Monarhul a fost însoțit de soția sa, Regina Camilla, în apropierea reședinței regale Clarence House, notează presa.

Este o perioadă agitată pentru Familia Regală, dar apropiații susțin că Regele rămâne optimist în privința stării sale de sănătate. Recent, Charles a marcat un moment emoționant, ziua de 6 februarie, când s-a stins din viață bunicul său, Regele George al VI-lea. A dorit să petreacă timp la reședința din Norfolk pentru a comemora amintirea bunicului și a mamei sale, regretata Regină Elisabeta a II-a.

Monarhul s-a întors la Londra cu o mașină privată, după ce a petrecut câteva zile la Sandringham. Apariția sa publică oferă o imagine liniștitoare, în contextul recentului diagnostic.

Presa britanică relatează că Regele Charles va continua să își îndeplinească îndatoririle regale, cu anumite adaptări la programul său. Se așteaptă ca el să participe la o serie de evenimente publice în următoarele săptămâni.

Diagnosticul de cancer a fost un moment de reflecție pentru Regele Charles, care a vorbit recent despre importanța prevenției și a grijii pentru propria sănătate. El a subliniat importanța sprijinului familiei și a prietenilor în momente dificile.

“Sunt profund recunoscător pentru mesajele de sprijin pe care le-am primit din partea familiei, prietenilor și a oamenilor din Marea Britanie și din întreaga lume”, a declarat Regele Charles. “Acestea îmi oferă putere și motivație în această perioadă dificilă.”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu