președintele forței dreptei, constantin șovăială, vineri la ”ora de politică”. deputatul critică primarul sibiului și vorbește despre „eșecul” noului spital (ora 20.30)

Constantin Șovăială, președintele Forța Dreptei Sibiu, dezbate cu Dragoș Popescu teme politice și de actualitate din județul Sibiu. Interviul poate fi urmărit pe pagina de Facebook, pe Instagram, dar și pe YouTube, vineri, 16 februarie, de la ora 20:30!

YouTube video

Președintele Forța Dreptei – Sibiu dezvăluie motivele care l-au determinat să candideze pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean și susține că Daniel Cîmpean este răspunzătoare de eșecul proiectului Noului Spital a județului Sibiu. De asemenea, Șovăială critică actualul primar al Sibiului pentru slaba gestionare a municipiului reședință de județ.

„Din punctul meu de vedere, spitalul, așa cum a fost el gândit la început, a fost un eșec”, declară Președintele Forța Dreptei – Sibiu, în cadrul interviului „Ora de Politică”.

Interviul realizat de redactor șef, Dragoș Popescu, va fi difuzat, vineri, 16 februarie, de la ora 20:30, pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu,  pe LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

 

Ultima oră

Comentariul meu