paraschiv resemnat după ce sibiul a pierdut cu rapid. ”deocamdată suntem cam mici” (video)

Atacantul lui FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a avut un discurs tăios după eșecul sibienilor în Giulești, scor 0-2, rezultat care îndepărtează echipa de play-off.

Atacantul Sibiului are 7 goluri în acest sezon și a avut un discurs tăios la finalul jocului din deplasare cu Rapid, scor 0-2, în care a acuzat lipsa de încredere a colegilor săi.

YouTube video

„A fost vorba despre o lipsă de inspirație pe atac și inexactități care pe Giulești te costă. Se putea mai mult, dar ne-a lipsit încrederea. Mi-aș dori să avem toți încrederea pe care o are Mister în noi. Face o muncă foarte bună, încearcă să ne motiveze înainte de fiecare meci, dar recepționăm destul de greșit mesajul”  a declarat Paraschiv la flash-interviul de la finalul meciului din Giulești.

”Obiectivul încă mai poate fi atins”

Vârful sibienilor spune că play-off-ul încă mai poate fi atins, chiar dacă acum pare foarte dificil. ”Era grea misiunea să ajungem în play-off, nu era chiar obiectivul propus, dar, clar, când ajungi acolo începi să ai așteptări. Suporterii, cei puțini, dar care vin la fiecare meci își doresc și ei.  Acum suntem obligați să luptăm și mai mult la fiecare meci, încă poate fi îndeplinit acest obiectiv” a mai spus jucătorul lui FC Hermannstadt.

”Poate unii au fost apăsați, eu nu am fost”

De asemenea, vârful sibienilor spune că nu s-a simțit timorat de atmosfera din Giulești, acolo unde gazdele au fost încurajate de 12.000 de suporteri.  Mai mult, Para-gol crede că unii dintre colegii săi au fost apăsați de atmosferă.

”Ce poate fi mai frumos decât să joci într-o asemenea atmosferă?  Poate unii au fost apăsați, dar eu nu, mie mi-a plăcut. Astea sunt meciurile mari. Dacă ne dorim play-off-ul, astfel de meciuri sunt de play-off. Din păcate, pare că deocamdată suntem cam mici”, a afirmat Paraschiv.

Ultima oră

Comentariul meu