măldărășanu ar putea pleaca la vară de la sibiu. coman: ”sper să mai rămână, dar în fotbal se poate întâmpla orice”

Deși antrenorul Marius Măldărășanu mai are contract cu FC Hermannstadt și sezonul viitor, președintele clubului, Dani Coman nu exclude posibilitatea ca tehnicianul să părăsească echipa. 

Dani Coman nu exclude varianta ca Marius Măldărășanu să plece la vară, mai ales că suma de reziliere a contractului tehnicianului este una accesibilă, de doar 50.000 euro, un mizilic pentru forțele din play-off.

În plus, Măldărășanu este la mare căutare printre cluburile de Superliga, iar echipe precum FC U Craiova și Rapid stau mereu cu ochii pe el.

”Se vorbeşte de el pentru că merită. De când a venit la Sibiu a crescut şi el ca antrenor, dar a şi crescut nivelul jucătorilor, al echipei. E un antrenor de mare viitor, un antrenor care se documentează, căruia îi place fotbalul. Îi place să joace şi nu trebuie să ne raportăm la meciul cu Petrolul, în care n-am avut ocazii. Uitaţi-vă câte ocazii am avut în deplasare, cu Voluntari. Ocaziile poate n-au fost în urma unui joc bun, dar a fost în urma unui joc tactic foarte bun. Eu cred în el şi sper să mai rămână la Sibiu, cu toate că în fotbal se poate întâmpla orice” a spus Dani Coman la Orange Sport.

măldărășanu ar putea pleaca la vară de la sibiu. coman: ”sper să mai rămână, dar în fotbal se poate întâmpla orice”

”Un antrenor care are de toate”

Măldă a refuzat oferte tenante, pentru a continua la Sibiu. ”El a avut ofertă să plece, chiar şi acum un an, chiar și acum jumătate de an. A zis că din punct de vedere sportiv se simte foarte bine pregătit, dar nu e atât de matur încât să preia un club mare. Mi-a plăcut gândirea lui şi asta arată că e un tip echilibrat” a explicat Coman.

Conducătorul lui FC Hermannstat speră ca Măldărășanu să continue la Sibiu și sezonul viitor, având multe calități. ” E un antrenor care are de toate, a luat de la fiecare câte ceva. Ştie să discute cu jucătorii, pregăteşte jocurile foarte bine, citeşte adversarul foarte bine. Cu toţii mai avem de învăţat. E un antrenor care a crescut foarte mult şi care are potenţial foarte mare de creștere. Urmărește jocurile, citește bine jucătorii, momentele bune sau mai puțin bune ale adversarului”, a mai declarat președintele lui FC Hermannstadt.

Ultima oră

Comentariul meu