dovadă de omenie a unui polițist. a întrerupt examenul auto ca să ajute o bătrânică să traverseze strada (video)
foto Digi24

Un gest de omenie și responsabilitate din partea unui polițist examinator a stârnit admirația internauților după ce a fost surprins pe camerele de filmat.

Incidentul a avut loc în Ploiești, pe strada Democrației, unde agentul se afla în timpul probei practice a examenului auto. În timp ce dirija traficul, a observat o bătrână care aștepta să traverseze strada la trecerea de pietoni. Fără ezitare, polițistul a oprit circulația, a coborât din mașina de “Școală” și a ajutat-o pe bătrână să traverseze în siguranță, scrie Digi24.

Momentul a fost filmat de un alt șofer care aștepta la semafor și postat pe rețelele sociale, unde a adunat sute de aprecieri și comentarii pozitive. Internautii au apreciat gestul polițistului, considerându-l un exemplu de normalitate și de respect pentru cei mai în vârstă.

“Felicitări polițistului! A dat dovadă de omenie și bun simț”, a comentat un internaut. “Asta înseamnă să fii om, nu doar un simplu agent”, a adăugat altcineva.

Gestul polițistului din Ploiești este o lecție de moralitate și un exemplu demn de urmat pentru toți cei care participă la trafic.

Ultima oră

Comentariul meu