casap nu a mai venit la fc hermannstadt. dani coman: ”căutăm în continuare un mijlocaș”

Conducătorii de la FC Hermannstadt ajunseseră la un acord verbal cu Carlo Casap, care era așteptat joi la Sibiu să semneze contractul. Mijlocașul s-a răzgândit și a semnat cu Farul Constanța. 

După ce au fost lăsați cu ochii în soare de Carlo Casap, conducătorii de la FC Hermannstadt s-au răzgândit și caută alte soluții de mijlocași liberi de contract.

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman spune că are alte două soluții, iar antrenorul Marius Măldărășanu va lua o decizie după jocul de vineri cu Rapid.

”Da, e adevărat, am spus că suntem în discuții cu Casap, dar că nu s-a semnat nimic. Eu nu pot să îi urez decât multă baftă acolo unde își dorește să joace, în rest, să fie sănătos! Considerăm că mai avem nevoie de cineva pe acel post și căutăm în continuare. Putem lua doar jucători liberi. Eu, împreună cu Radu Neguț, directorul sportiv, ne-am uitat la jucători, avem două variante, dar Măldă trebuie să rămână concentrat pe meciul cu Rapid, după el, vom discuta”, a declarat Dani Coman pentru Iamsport.ro.

Casap s-a fi răzgândit să vină la Sibiu după ce a fost sunat de Gică Hagi și rechemat la Farul Constanța.  De altfel, marinarii l-au anunțat oficial joi seară pe Casap. Greu de înțeles încă cum un jucător care nu s-a impus în acest sezon nici la Botoșani ar  fi putut aduce vreun un plus în linia mediană a Sibiului.

”Bine ai (re) venit, Carlo! Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a semnat un contract valabil până în iunie 2026! Format la Academia Hagi, Carlo Casap a devenit campion sezonul trecut cu echipa noastră! Mult succes, Carlo!” a fost postarea dată publicității joi de Farul.

Casap e un jucător format la Academia Hagi și care a mai jucat la Concordia Chiajna și la FC Botoșani.

 

casap nu a mai venit la fc hermannstadt. dani coman: ”căutăm în continuare un mijlocaș”

Ultima oră

Comentariul meu