țevile de gaz, tăiate pe bulevardul vasile milea, motiv de îngrijorare pentru părinți. delgaz: „nu prezintă niciun pericol”

Mai multe țevi de gaze au fost înlocuite în luna iunie a anului trecut, în Sibiu. Părinții se arată îngrijorați de țevile rămase la nivelul trotuarului, care ar putea reprezenta un pericol pentru copii, fiind „obiecte ascuțite”. 

Un părinte se arată revoltat după ce, într-o plimbare pe bulevardul Vasile Milea, a observat resturile rămase după ce țevile au fost tăiate. Acesta este de părere că pot reprezenta un pericol pentru copii. „S-au tăiat țevile de gaz și au rămas obiecte ascuțite pe trotuar. Pentru copii este foarte periculos. Se împiedică și se tăie în țeava de gaz”, a spus sibianul.

țevile de gaz, tăiate pe bulevardul vasile milea, motiv de îngrijorare pentru părinți. delgaz: „nu prezintă niciun pericol”Reprezentanții firmei Delgaz sunt de părere că țevile nu reprezintă un pericol. „Lucrările de investiții, în valoare de circa 4,8 milioane de lei, au fost demarate în luna iunie a anului trecut și au constat în înlocuirea conductelor de gaze naturale pe o lungime totală de 6,5 kilometri, inclusiv a unui număr de 273 de branșamente. Elementele sesizate pe b-dul Vasile Milea sunt parte a vechii rețele de oțel care a fost scoasă din funcțiune și care nu prezintă niciun pericol. În perioada imediat următoare compania va finaliza dezafectarea vechii rețele, lucrările fiind sistate pe perioada iernii”, a transmis purtătorul Delgaz Grid, Mihai Predulescu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu