societatea drumuri și poduri sibiu sa apelează la sibieni pentru a păstra drumurile județene curate de noroi

Într-un efort de a menține curățenia și siguranța pe drumurile județene, Societatea Drumuri și Poduri SA (DPS SA) a lansat un apel către sibieni prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare cu film de prezentare care ilustrează activitățile de salubrizare desfășurate pe DJ 106 C, tronsonul Sibiu – Cisnădie, în special în zona cartierului Arhitecților.

Noroiu de pe drumuri nu e de la deszăpezire

Clipul evidențiază eforturile echipei de la DPS SA de a curăța marginea drumului de noroiul acumulat, care, conform declarațiilor societății, nu provine din activitățile de deszăpezire. „În zona DJ 106 C Sibiu-Cisnădie s-a acționat în scopul îndepărtării depunerilor de pământ și nisip rezultate din alte activități, NU din cea de deszăpezire,” au explicat reprezentanții DPS SA. De asemenea, s-a subliniat faptul că, până în februarie 2024, pentru deszăpezirea acestui segment de drum, s-a utilizat exclusiv soluție salină, evitându-se amestecul cu nisip.

Prin acest apel, DPS SA își exprimă preocuparea față de menținerea curățeniei și siguranței pe drumurile județene și solicită colaborarea deținătorilor de terenuri agricole și constructorilor. Aceștia sunt îndemnați să adopte măsuri preventive pentru îndepărtarea încărcăturii de pe roțile utilajelor înainte de a accesa drumurile județene, pentru a evita transferul de noroi și alte materiale pe carosabil, care pot afecta siguranța traficului și starea infrastructurii rutiere. Societatea Drumuri și Poduri SA își reafirmă angajamentul de a asigura condiții optime de circulație pe drumurile județene și îndeamnă toți participanții la trafic să contribuie la acest obiectiv comun.

Ultima oră

Comentariul meu