semafoarele blocate luni noapte pe roșu, încă nereparate. probleme au fost și la cel de pe șoseaua alba iulia

Semaforul de pe Calea Dumbrăvii, de la intersecția cu strada Mărăști, și semaforul de pe bulevardul Corneliu Coposu au rămas blocate „pe roșu”, pentru trei ore, în decursul nopții de luni. Miercuri, la orele prânzului, mai multe semafoare din oraș încă nu funcționau normal.

Semaforul de pe bulevardul Coposu a fost repus în funcțiune încă de luni noaptea, însă cel de pe Calea Dumbrăvii a rămas comutat pe galben intermitent inclusiv miercuri. Tot în seara zilei de 13 februarie și un semafor de pe Șoseaua Alba Iulia s-a defectat, și acesta fiind comutat la galben intermitent.

semafoarele blocate luni noapte pe roșu, încă nereparate. probleme au fost și la cel de pe șoseaua alba iulia

„Semaforul de pe bulevardul Alba Iulia, din zona Kaufland, s-a defectat în seara zilei de 13 februarie. Defecțiunea a survenit la o componentă a acestuia, fie din cauza fluctuațiilor de tensiune, fie din cauza vechimii componentei. Echipele care au lucrat la remedierea situației au finalizat lucrările și l-au repus deja în funcțiune”, a transmis Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

Citește și: Semafoare blocate 3 ore ”pe roșu” în două intersecții din Sibiu. Primăria dă vina pe ”un defect pe rețeaua de electricitate” (video)

 

Ultima oră

Comentariul meu