polițistul local, lovit de o mașină în cisnădie, este internat la ati. a fost operat de urgență

Polițistul local lovit de o mașină la Cisnădie, în timp ce dirija traficul marți seară se află în stare gravă, internat pe secția Neurochirurgie. Bărbatul de 38 de ani a fost operat de urgență.

Polițistul local care dirija traficul, marți seară, se află în stare gravă la ATI. „La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost adus un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax. Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău.

Reamintim că marți seară un șofer în vârstă 55 de ani, cetățean străin, din cauze care urmează a se stabili, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit un agent de poliție din cadrul Poliției Locale Cisnădie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil.

Citește și: Polițist local lovit de o mașină la Cisnădie, în timp ce dirija traficul. Bărbatul de 37 de ani a fost grav rănit

 

Ultima oră

Comentariul meu