semafoare blocate 3 ore ”pe roșu” în două intersecții din sibiu. primăria dă vina pe ”un defect pe rețeaua de electricitate” (video)
Sursa foto: Ziua Online

Semaforul de pe Calea Dumbrăvii, de la intersecția cu strada Mărăști, și unul de pe bulevardul Corneliu Coposu au rămas blocate pe roșu, luni noaptea. Într-o filmare au fost surprinși mai mulți șoferi care au trecut pe roșu, după ce au așteptat mai multe minute ca semaforul să se facă verde.

Două semafoare din Sibiu au rămas blocate pe roșu din cauza unui defect la rețeaua de electricitate. Mai mulți șoferi au făcut sesizări la poliție. „La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 00.30, prin apel 112, trei persoane au sesizat I.P.J. Sibiu despre faptul că semaforul instalat pe Calea Dumbrăvii, în apropiere de intersecția cu strada Mărășești este blocat pe culoarea roșu adresată conducătorilor auto. Toate sesizările au fost înaintate spre soluționare, conform competenței, Poliției Locale Sibiu”, a transmis Elena Walter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Ambele semafoare defecte au fost comutate pe galben intermitent având nevoie de reparații mai extinse. „În Dispeceratul Poliției Locale s-a primit azi noapte la ora 0.00 o sesizare din partea Dispeceratului IPJ cu privire la faptul că semaforul de pe Calea Dumbrăvii colț cu str. Mărăști și un semafor de pe bulevardul C. Coposu au rămas blocate pe culoarea roșie. Echipele de mentenanță s-au deplasat în teren la ora 03.00 dimineața și au constatat că, din cauza unui defect pe rețeaua de electricitate, cele 2 semafoare nu funcționau corespunzător. S-a reușit repunerea în funcțiune a semaforului de pe bulevardul Coposu. Cel de pe Calea Dumbrăvii a fost comutat pe galben intermitent, necesitând reparații mai extinse care vor fi efectuate în zilele următoare”, a declara Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu