o experiență cinematică memorabilă: „bob marley: one love” se lansează în premieră la promenada sibiu

Pe 14 februarie, Promenada Sibiu, în parteneriat cu CineGold invită sibienii la o seară de film de excepție:lansarea peliculei Bob Marley: One Love, începând cu ora 19:00.

Clienții care prezintă aplicația SPOT în locație vor avea ocazia să ia parte la o atmosfera specială și să savureze băuturi răcoritoare în cornerul jamaican special amenajat, de la ora 19:00. De asemenea, atmosfera va fi completată de artistul Winael Baldus, fost concurent al emisiunii „Vocea României, care a impresionat publicul cu vocea saremarcabilă.

De la ora 20:15, cei prezenți vor descoperi povestea impresionată a lui Bob Marley despre depășirea adversității prin piesele sale revoluționare. Filmul este produs în parteneriat cu familia Marley și înfățișează viața și muzica unei legende care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate.

În plus, această colaborare are scopul de a celebra cultura jamaicană și moștenirea muzicală a lui Bob Marley.

Pentru mai multe informații despre evenimentele organizate la Promenada Sibiu puteți consulta site-ul https://promenadasibiu.ro/ saupagina de Facebook https://www.facebook.com/PromenadaSibiu/ .

Ultima oră

Comentariul meu