trei tineri prinși drogați la volan pe străzile din sibiu. unul era și rupt de beat
FOTO: arhivă

Polițiștii din Sibiu au avut un weekend extrem de agitat, prinzând nu mai puțin de trei șoferi care conduceau sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Vineri, 10 februarie, în jurul orei 19:00, un sibian de 23 de ani a fost oprit de polițiști pe strada Măgheranului. Testul cu aparatul etilotest a indicat prezența substanțelor psihoactive, motiv pentru care șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Sâmbătă, 11 februarie, în jurul orei 01:00, un alt sibian, de data aceasta în vârstă de 27 de ani, a fost prins de polițiști în Piața Unirii. Testările au indicat o alcoolemie de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar și consum de substanțe interzise. Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Tot sâmbătă, la ora 08:00, un tânăr de 23 de ani din Moșna a fost oprit de polițiști pe Calea Șurii Mari. Testul cu aparatul etilotest a indicat prezența substanțelor psihoactive, motiv pentru care șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Toți cei trei șoferi sunt cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Incidentul a stârnit indignarea sibienilor, care cer măsuri mai dure împotriva șoferilor beți sau drogați.

Poliția Sibiu reamintește conducătorilor auto de a respecta regulile de circulație și de a nu se urca la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

Ultima oră

Comentariul meu