s-au publicat rezultatele la admiterea pentru funcția de notar. doar 30 de medii sunt peste nota 6
Businessman writing testament at notary public office

Desfășurarea concursului de admitere în funcția de notar public, pentru persoanele care au exercitat cel puțin 6 ani funcții de specialitate juridică, a avut loc în 31 ianuarie și 2 februarie 2024, la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, din Bucureşti.

Institutul Notarial Român a publicat zilele acestea lista cu  rezultatele din cadrul concursului la care s-au înscris 110 candidaţi, pentru 13 posturi.

Cei care doresc pot formula și depune contestație împotriva notării lucrărilor la sediul Camerei la care au depus dosarul de înscriere, în termen de 5 zile lucrătoare de la data afișării rezultatelor, respectiv până  în 16 februarie inclusiv, dupa cum se precizează pe site-ul INR.

Cele mai mari medii au fost de 9.06 şi 8.32, pentru postul de notar în Bucureşti, doar 7 medii au depăşit nota 7 şi 18 dintre ele au fost în jur de 6.

In rest, candidaţii au obţinut medii de 4, 3 sau chiar 1, la concursul de admitere in funcţia de notar public, conform listei publicate de către Institutul Notarial Român, pe care o puteţi consulta aici  .

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu