reacția lui astrid fodor despre o nouă candidatură la primăria sibiu. ”fdgr va ieși cu declarații...” (video)

Mai multe personalități din sfera politică locală și-au anunțat candidaturile la Primăria Sibiu. Ruxandra Cibu, liderul USR Sibiu, Ciprian Faraon, președintele organizației a Forței Drepte la Sibiu, dar și Adrian Bibu și-au arătat dorința de a candida pentru funcția de primar.

Primarul actual al Municipiului Sibiu, Astrid Fodor, nu și-a exprimat poziția în vederea unei noi candidaturi la Primăria Sibiu. Fodor susține că reprezentații Forumului Democrat al Germanilor vor face declarații publice la momentul oportun. „Nu vreau să discut despre sfera politicului. La timpul respectiv Forumul (n.r. FDGR) va ieși cu declarații publice”, a susținut primarul Municipiul Sibiu, Astrid Fodor.

Astrid Fodor conduce Primăria Municipiului Sibiu în calitate de primar, din 2 decembrie 2014. Fostul viceprimar al Sibiului, actualul primar Astrid Cora Fodor este considerat cel mai puternic candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Sibiu, pentru alegerile de anul acesta, în contextul în care va candida.

Citește și: Zi de sărbătoare pentru primarul Sibiului. Astrid Fodor împlineşte 70 de ani

 

Ultima oră

Comentariul meu