la shopping city sibiu, iubirea e dulce ca tine: târg de cadouri și premii dulci

 Shopping City Sibiu sărbătorește luna iubirii cu premii de bun-venit în SPOT, târg de cadouri și decor tematic, spre încântarea inimilor tuturor, de la mic la mare. 

Primii 500 de vizitatori care descarcă aplicația mobilă SPOT până la finalul lunii februarie sunt răsfățați cu o surpriză dulce de la Heidi: o ciocolată personalizată cu mesajul campaniei „Iubirea e dulce ca tine”. Pentru a primi cadoul, trebuie să prezentați mesajul de confirmare din aplicație la InfoPoint, în intervalul orar 10:00-21:30.

la shopping city sibiu, iubirea e dulce ca tine: târg de cadouri și premii dulci

Cadourile care spun cel mai frumos „te iubesc!” se găsesc până pe 14 februarie la Târgul de cadouri dulci, amplasat în zona magazinelor de modă, între orele 10:00 și 22:00. De la produse artizanale și port popular, până la aranjamente florale, bijuterii, dulciuri tradiționale și decorațiuni cu tematică romantică, vizitatorii vor găsi aici inspirație pentru cadouri cu adevărat speciale. 

În plus, magazinele din Shopping City Sibiu vin în întâmpinarea clienților cu oferte dedicate acestei perioade. 

Triumph celebrează dragostea cu o reducere de 25% la minimum două produse achizționate până pe 14 februarie.

Jolidon oferă reduceri de până la 70% la articolele selecționate, pe tot parcursul lunii februarie.  

Până pe 14 februarie, Douglas oferă 25% reducere la achiziții de produse Douglas Collection & Brands We Love, de minimum 99 lei, 15% reducere la achiziții de minimum 250 lei din categoria parfumuri, 20% reducere la achiziții de minimum 150 lei din categoria machiaj și 30% reducere la o selecție de articole, cu Douglas Beauty Card.

Ultima oră

Comentariul meu