coincidență nefericită pe “municipal”. bărbatul care a făcut duminică o criză epileptică, a pățit același lucru și la meciul cu fc voluntari

Bărbatul care a avut o criză epileptică în timpul meciului FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești de duminică de pe Municipal a mai avut aceleași probleme medicale și cu câteva luni în urmă, la partida FC Hermannstadt-FC Voluntari.

Partida de duminică de pe noua arenă din Sibiu, FC Hermannstadt – Petrolul scor 0-0  a fost întreruptă momente bune în minutul 85, după ce un spectator în vârstă de circa 60 de ani a suferit probleme medicale în Tribuna 2.

A fost nevoie de intervenția echipei medicale de pe ambulanță, după ce bărbatul a suferit o criză epileptică, fiind  transportat la UPU Sibiu conștient, dar necooperant.  Arbitrul Ovidu Hațegan a acordat 10 minute de prelungiri, contabilizând și aceste momente de întrerupere.

Paradoxul face că același spectator a avut probleme medicale și la partida FC Hermannstadt – FC Voluntari 3-1, disputat pe 17 septembrie 2023. Ora de Sibiu a scris aici despre acel incident. Și atunci, ca și duminică, jocul a fost întrerupt minute bune, pentru ca bărbatul să primească îngrijiri medicale.

Coincidența nu se oprește aici, la ambele jocuri fiind arbitru Ovidiu Hațegan, medic de profesie.

Ultima oră

Comentariul meu