remiză albă pe municipal. fc hermannstadt și petrolul nu au jucat nimic, dar și-au împărțit frățește punctele (video foto)

În cel mai anost joc al etapei a 25-a din Superliga, FC Hermannstadt a remizat sâmbătă pe noua arenă din Sibiu, 0-0 cu Petrolul Ploiești.

În fața a 5200 de suporteri, Sibiul și Ploieștiul au oferit fotbal cu lingurița, ambele echipe fiind mai preocupate în special să nu piardă. Fundașul Valerică Găman a bifat  300 de prezențe în prima ligă, iar gazdele i-au dăruit un tricou aniversar înainte de start!

YouTube video

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

 

Așa cum era de anticipat, noul venit Ianis Stoica a fost titular la gazde, dar a jucat în nota echipei. Căpitanul oaspeților, Valentin Țicu a fost huiduit la fiecare atingere, după accidentarea pe care i-a produs-o lui Dragoș Iancu în septembrie 2023.

Niciuna dintre echipe nu a avut vreo ocazie notabilă. În prima repriză, Jair a tras periculos, puțin pe lângă poarta sibiană. Butean a șutat și el bine din lovitură liberă, dar portarul Zima a respins în lateral.  Jair a prins un șut pe jumătate periculos în minutul 63 din lovitură liberă, dar Căbuz a respins în lateral. 

Un bărbat a suferit o criză de epilepsie

Jocul a fost întrerupt în minutul 85, după ce un spectator în vârstă de circa 60 de ani a avut probleme medicale în tribună, fiind nevoie de intervenția echipei medicale de pe ambulanță. Bărbatul a suferit o criză epileptică și a fost transportat la UPU Sibiu conștient și necooperant.  Arbitrul Hațegan a acordat 10 minute de prelungiri, dar nu au mai fost faze notabile.

A fost un joc foarte slab din partea ambelor echipe și niciuna din ele nu a arătat vreun moment că merită în play-off. S-a terminat 0-0, un rezultat perfect echitabil după aspectul jocului.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Cu punctul obținut duminică, echipa lui Măldărășanu a urcat pe locul 6 și așteaptă ca FCSB să câștige cu Sepsi, pentru a-și menține poziția și la finalul etapei.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan (Ionuț Stoica 46), Opruț – Murgia (Biceanu 68), Sota, Oroian (Neguț 46) – Balaure (Ngoma 86), Paraschiv, Ianis Stoica (Jipa 68).

remiză albă pe municipal. fc hermannstadt și petrolul nu au jucat nimic, dar și-au împărțit frățește punctele (video foto)

 

Ultima oră

Comentariul meu