Noul pavilion al Spitalului Militar a fost sfințit. O capsulă a timpului a fost îngropată în fundația clădirii
Construcția noului pavilion de la Spitalul Clinic Militar a fost sfințită de perotul instituției Dănuț Zamfir Papară. O capsulă a timpului a fost îngropată în fundația clădirii.
Construcția noului pavilion Bloc Chirurgical Politraumă din Cazarma 1044 Sibiu – Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu a fost sfințită ieri, 9 februarie, Comandantul spitalului, colonel medic șef lucrări dr. Doru-Florian-Cornel Moga a așezat o capsulă a timpului în fundația noii clădiri.
Noul pavilion al Spitalului Militar a fost sfințit. O capsulă a timpului a fost îngropată în fundația clădirii
Capsula timpului conține un stick cu imagini reprezentative din istoria și prezentul instituției, un număr al ziarului Observatorul militar, un exemplar al monografiei „SPITALUL MILITAR SIBIU – 275 de ani de atestare documentară – Ediția a II-a revăzută și adăugită.”
Noul pavilion al Spitalului Militar a fost sfințit. O capsulă a timpului a fost îngropată în fundația clădirii
”Doresc celor implicați în acest proiect: pasiune și rezistență. Pasiune pentru a crea și defini viitorul pacienților care se vor adresa către spital și rezistență pentru viitorul care va aduce noi provocări și va solicita efort și implicare.” este mesajul pe care l-a transmis comandantul spitalului.
Noul pavilion al Spitalului Militar a fost sfințit. O capsulă a timpului a fost îngropată în fundația clădirii Noul pavilion al Spitalului Militar a fost sfințit. O capsulă a timpului a fost îngropată în fundația clădirii Noul pavilion al Spitalului Militar a fost sfințit. O capsulă a timpului a fost îngropată în fundația clădirii
Proiectul noului pavilion Bloc Chirurgical Politraumă din Cazarma 1044 Sibiu este finanțat în proporție de 95% din PNRR. Proiectul presupune construirea unui nou corp de clădire în incinta actualei unități medicale în care se vor reloca toate specialitățile chirurgicale, secția ATI, Blocul operator și Compartimentul de Primire Urgențe. Va fi un pavilion cu demisol, parter și 3 etaje, cu o amprentă la sol de aproximativ 2.000 mp și care va comunica cu clădirea actuală a spitalului printr-o pasarelă la etajul 2.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică