misiune aproape imposibilă pentru csu la cluj. rinkevicius: ”în baschet, niciodată să nu să nu spui niciodată”

CSU Sibiu are o misiune aproape imposibilă sâmbătă seara la Cluj, contra campioanei U-BT, una din rivalele istorice ale ”vulturilor.”

Calificată în sferturile de finală ale EuroCup, U-BT Cluj defilează în campionat și este lider în Top 10. Cu un bilanț de 5-5, Sibiul este pe 5.  În ultimul meci, sibienii au pierdut la Brașov, scor 93-97.

Cu ocazia jocului din Sala Sporturilor „Horia Demian”, Mirel Dragoste,  Rareș Uță și Nandor Kuti vor juca împotriva fostei echipe. După 11 sezoane la U-BT, Kuti va fi pentru prima oară adversarul U-BT și va fi o revedere emoționantă pentru el și fanii clujeni.

CSU Sibiu s-a confruntat și ea cu mai multe accidentări la începutul acestui an, însă acum Rinkevicius are întreg lotul la dispoziție.

Tomas Rinkevicius spune că este nevoie de un mic miracol pentru ca echipa sa să bată Clujul. ”În baschet, niciodată să nu spui niciodată, dar U BT Cluj este acum cea mai bună echipă de baschet din România. Toate pozițiile lor sunt foarte puternice, joacă un baschet foarte frumos. Chiar cred că joaca cel mai bun baschet și asta se vede în rezultatele lor europene de anul acesta. E o provocare pentru noi, avem în față o echipă foarte bună” a spus tehnicianul lui CSU.

Americanul de la CSU, Marc Loving speră ca echipa sa să facă un joc mare.  ”U BT este una dintre cele mai bune echipe din ligă, dacă nu cea mai bună. Trebuie să arătăm cel mai bun joc al nostru. În etapa trecută, am suferit o înfrângere dură, dar ne-am antrenat bine și sperăm să ne revenim și de această dată să ieșim câștigători” a declarat Loving.

Partida U-BT Cluj – CSU Sibiu va începe sâmbătă, la ora 18:00 și va putea fi urmărita pe FRB TV.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu