tânărul care a făcut accident în gușterița și și-a abandonat prietenii răniți, plasat sub control judiciar

Tânărul în vârstă de 19 ani, care a făcut accident în cartierul Gușterița și a abandonat mașina în care se aflau două persoane rănite, a fost plasat sub control judiciar. 

Accidentul s-a produs în 6 februarie, în apropiere de miezul nopții, pe strada Salcâmilor din Sibiu. Tânărul s-a urcat la volan deși nu avea permis de conducere, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un copac. Imediat după producerea accidentului, el a fugit de la fața locului. La scurt timp, potrivit IPJ Sibiu, polițiștii l-au depistat în zona străzii Hermann Oberth din oraș. L-au testat pentru alcool și droguri, iar rezultatele au fost negative. Oamenii legii au depistat faptul că, în aceeași seară, tânărul furase plăcuțele cu numerele de înmatriculare de pe un alt autoturism din zona gării. Mașina pe care o conducea el în momentul accidentului nu era înmatriculată. 

În urma celor întâmplate, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea a șase infracțiuni, respectiv conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor și furt.

Ulterior, procurorii au decis să îl plaseze sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Ultima oră

Comentariul meu