trei tineri drogați la volan prinși în filtrele poliției în ultimele 24 de ore
foto: arhivă

Polițiștii din Sibiu au prins trei tineri șoferi drogați la volan în decurs de 24 de ore, în două incidente separate petrecute în municipiul Sibiu și orașul Dumbrăveni.

Cazul din Sibiu:

Un tânăr de 22 de ani din județul Alba a fost oprit pentru control pe strada Frigoriferului din Sibiu. Testul antidrog a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul șoferului. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu continuă cercetările pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Cazul din Dumbrăveni:

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Șaroș pe Târnave a fost oprit pentru control pe strada Gării din Dumbrăveni. Polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere valabil, fiind suspendat.

Testul antidrog a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul șoferului. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Poliția Orașului Dumbrăveni continuă cercetările pentru conducere cu permisul suspendat și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Al treilea caz din Sibiu:

Un tânăr de 21 de ani din Cisnădie a fost oprit pentru control pe Calea Gușteriței din Sibiu. În urma verificărilor cu aparatul antidrog a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive în organismul șoferului. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Ultima oră

Comentariul meu