Natalia Crețoiu, primul transfer al anului pentru AFC Hermannstadt

Echipa feminină de fotbal AFC Hermannstadt a anunțat primul transfer din această iarnă, cel al Nataliei Crețoiu, care vine de la Gloria Bistrița. 

Cunoscută de toți ca ”Nati”, Ana Maria Crețoiu poate evolua ca mijlocaș ofensiv sau vârf de atac. Originară din Rășinari, Nati revine la echipă după doi ani, timp în care a evoluat în Liga 1. În 2021, ea a plecat la Heniu Prundu Burgăului, cu care a jucat o finală de cupă, iar ulterior echipa s-a transformat în Gloria Bistrița.

Antrenorul fetelor de la FC Hermannstadt, Octavian Budică este convins că Natalia Crețoiu poate aduce un plus important la echipă. ”Ne bucurăm că s-a întors acasă, este un transfer pe care ni l-am dorit si cu certitudine. Nati ne va ajuta în acest sezon, cât și în cele următoare” a spus Octavian Budică.

Jucătoarea este și ea fericită că va evolua din nou acasă. „Mă bucur că m-am întors în locul unde mi-am început activitatea fotbalistică și îmi doresc să ajut echipa să își atingă obiectivele. Sper sa avem evoluții cât mai bune și să ne bucurăm împreuna la final” a declarat Nati Crețoiu.

Echipa feminină a AFC Hermannstadt are programate și primele teste ale iernii. Astfel, duminică, 11 februarie, la Cisnădie, fetele vor juca cu ACS Predu Rm. Vâlcea, iar pe 17 februarie cu Vasas Femina, echipă care se luptă la promovare în cealaltă serie din Liga 2.

Cu 16 puncte din 8 meciuri, echipa feminină este pe locul 3 în Seria B din Liga 2, acolo unde liderul Poli Timișoara 2 nu are drept de promovare. Eșalonul secund de fotbal feminin se reia din 3 martie.

Echipele de fotbal feminin ale Academiei de Fotbal Măgura Sibiu evoluează în competițiile organizate de Federația Română sub egida clubului AFC Hermannstadt.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu