veste proastă pentru fc hermannstadt. gabi iancu indisponibil pentru meciul cu petrolul

Atacantul echipei FC Hermannstadt, Gabi Iancu s-a întors la Sibiu, după ce săptămâna trecută s-a tratat pentru o leziune musculară în Serbia, la ”Vrăjitoarea de la Belgrad”.

Gabi Iancu a fost indisponibil pentru sibieni și la ultimul meci, cel de la Voluntari, scor 1-1. După ce a suferit o leziune musculară, atacantul Sibiului a fost din nou la clinica celebrei Marijana Kovacevic, unde a fost tratat cu gelul secret care face minuni. Jucătorul a fost și anul trecut în Serbia, pentru a își trata o altă leziune musculară.

Gabi Iancu a revenit la echipă și se antrenează alături de colegii săi, dar nu este la capacitate maximă și va rata și partida cu Petrolul Ploiești.  În acest sezon au mai fost tratați în Serbia pentru probleme musculare și Bejan, Stoica și Paraschiv.  Singurele probleme au fost cu Daniel Paraschiv, care s-a reaccidentat la primul joc de la revenirea din Serbia într-o zonă a piciorului foarte apropiată de cea la care a fost tratat.

De asemenea, Cristi Neguț se antrenează și el, după ce o pubalgie l-a chinuit în ultimele săptămâni. Nici Neguț nu este la capacitate maximă și rămâne de văzut dacă el va fi pe foaia de joc a partidei cu Petrolul Ploiești.  Refăcut după operația la gleznă suferită în septembrie chiar în jocul de la Ploiești, Dragoș Iancu nu este încă la  capacitate maximă pentru a putea juca în meciuri de asemenea miză.

Meciul FC Hermannstadt – Petrolul Ploiești se va disputa la Sibiu pe 11 februarie, de la ora 18.15. Biletele online se găsesc de vânzare aici. 

Începând de vineri, tichetele de acces vor fi disponibile și la casieria Stadionului Municipal, după următorul program: vineri, 9 februarie și sâmbătă, 10 februarie (orele 12.00 – 18.00) și duminică, 11 februarie (orele 12.00 – 18.15).

veste proastă pentru fc hermannstadt. gabi iancu indisponibil pentru meciul cu petrolul

Ultima oră

Comentariul meu