elevul spitalizat, după ce s-a prăbușit tavanul școlii din alămor peste el, a fost externat joi

Elevul spitalizat la Pediatrie pentru a fi supravegheat, în urma incidentului grav de la școala din Alămor, a fost externat.

Patru elevi au ajuns miercuri la spital după ce tavanul unei săli de clasă de la Școala Gimnazială Alămor s-a prăbușit. Dacă după examinările medicale, din patru elevi răniți, trei au fost externați în aceeași zi, un singur adolescent de 12 ani a fost internat la secția Chirurgie Pediatrică pentru supraveghere. Medicii au decis că băiatul are o stare bună de sănătate, prin urmare a fost externat joi. (DETALII AICI)

Reamintim că în cursul zilei de miercuri, 7 februarie, tavanul unei clase din Școala Gimnazială din Alămor s-a prăbușit peste patru elevi. Incidentul a fost sesizat în jurul orei 12:00, prin apel la 112. La fața locului au ajuns și polițiști din cadrul IPJ Sibiu, care au început cercetările. Incidentul s-ar fi produs imediat după terminarea pauzei. În sala de clasă învățau 12 elevi de clasele a V-a și a VIII-a, clase comasate, efectuându-se cercetări pentru stabilirea numărului de persoane aflate în clasă în momentul producerii evenimentului.

Citește și: Noi detalii despre tavanul prăbușit peste mai mulți copii la școala din Alămor. Primar: „S-a făcut curent și s-a desprins un planșeu de rigips”

 

Ultima oră

Comentariul meu