Apple ar putea lansa iPhone-uri pliabile în viitorul apropiat
foto Mobilissimo.ro

Apple ar putea lansa iPhone-uri pliabile în viitorul apropiat. Compania construiește prototipuri pentru cel puțin două modele care se pliază pe lăţime, similar cu un model clamshell, conform informațiilor publicate de The Information, scrie Economedia.

Telefoanele pliabile sunt încă în faza de dezvoltare timpurie și nu există planuri concrete de producție în masă pentru 2024 sau 2025. Cu toate acestea, Apple a contactat deja un producător din Asia pentru componentele necesare.

Nu este prima oară când se vorbește despre iPhone-uri pliabile. Zvonuri despre un astfel de dispozitiv circulă de ani de zile, dar Apple nu a confirmat niciodată oficial planurile sale.

Deși lansarea este incertă, este posibil ca Apple să lanseze un iPhone pliabil ca o modalitate de a se diferenția de concurență și de a atrage noi clienți. Samsung, Huawei și Motorola au lansat deja cu succes modele de telefoane pliabile.

Rămâne de văzut dacă iPhone-ul pliabil va fi un succes. Prețul ar putea fi un factor important, având în vedere costul ridicat al componentelor necesare.

Ultima oră

Comentariul meu