starea elevilor peste care a căzut tavanul la școala din alămor. unul a fost internat în spital
foto: arhivă

Cei patru elevi, care au ajuns la spital după ce tavanul unei săli de clasă de la Școala Gimnazială Alămor s-a prăbușit, sunt în stare bună. Doar unul dintre ei a fost internat la Spitalul de Pediatrie pentru supraveghere.

Tavanul unei săli de clasă de la Școala Gimnazială Alămor s-a prăbușit miercuri, peste patru copii. Elevii au fost transportați de echipajele Smurd la Spitalul de Pediatrie pentru a fi consultați. Medicii spun că elevii s-au ales cu traumatisme minore, doar unul necesitând internare pentru a fi supravegheat.

„Copiii proveniți din Alămor s-au prezentat în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu cu leziuni traumatice minore și în afara oricărui pericol. Aceștia au beneficiat de consulturi de specialitate, evaluare imagistică și tratament. Cu excepția unui singur adolescent de 12 ani care a rămas sub supraveghere în secția Chirurgie Pediatrica, restul au fost cu toții externați”, a transmis purtătorul de cuvânt a Spitalului de Pediatrie, Ioana Mătăcuță.

Reamintim că pompierii sibieni au intervenit de urgență la Școala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneș, acolo unde s-a prăbușit tavanul unei săli de clasă peste patru elevi. Primarul comunei Loamneș susține că incidentul a fost cauzat de vântul puternic.

Citește și: Noi detalii despre tavanul prăbușit peste mai mulți copii la școala din Alămor. Primar: „S-a făcut curent și s-a desprins un planșeu de rigips”

 

Ultima oră

Comentariul meu