mașină făcută zob de un copac în gușterița. șoferul a abandonat-o cu doi oameni răniți grav în ea (update)

Un accident grav a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în cartierul Gușterița din Sibiu. Un bărbat a intrat în plin cu mașina într-un copac. Imediat după eveniment, omul a plecat, abandonând nu doar autoturismul, ci și doi pasageri răniți.

UPDATE

Accidentul s-a produs în apropiere de miezul nopții. Bărbatul, care are 19 ani, circula pe strada Salcâmilor și, la un moment dat, s-a izbit de copac. A fugit de la fața locului și a fost prins în centrul Sibiului de polițiști. Tânărul a fost ulterior reținut.

În același timp, prietenii pe care i-a abandonat în mașină au fost internați în spital. (DETALII DESPRE STAREA LOR, AICI)

mașină făcută zob de un copac în gușterița. șoferul a abandonat-o cu doi oameni răniți grav în ea (update)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Individul s-a urcat la volan și a condus mașina prin cartierul Gușterița. La un moment dat, în timp ce circula spre monumentul de pe dealul Gușteriței, în apropiere de cimitir, cel mai probabil din cauza vitezei, s-a izbit violent de un copac. Omul nu a stat foarte mult pe gânduri și, în ciuda faptului că era însoțit de încă două persoane, a fugit pe jos de la fața locului. În urma lui au rămas pasagerii care fuseseră răniți grav. 

Sursele Ora de Sibiu spun că individul nu are permis de conducere. Mașina pe care o conducea nu era înmatriculată, plăcuțele montate fiind furate de pe un alt autoturism.  

Cel mai probabil, bărbatul va fi reținut de polițiști. 

Revenim cu detalii!

Ultima oră

Comentariul meu