incident grav la școala din alămor. elevi răniți după ce s-a prăbușit tavanul unei clase (update)
Captură Google Maps

Patru elevi au fost transportați de urgență la spital după ce tavanul unei săli de clasă de la Școala Gimnazială Alămor s-a prăbușit. 

UPDATE

Incidentul a fost sesizat în jurul orei 12:00, prin apel la 112. La fața locului au ajuns și polițiști din cadrul IPJ Sibiu, care au început cercetările. Incidentul s-ar fi produs imediat după terminarea pauzei. În sala de clasă învățau 12 elevi de clasele a V-a și a VIII-a, clase comasate, efectuându-se cercetări pentru stabilirea numărului de persoane aflate în clasă în momentul producerii evenimentului.

„În cauză, la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv distrugere din culpă, urmând a fi propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă, în speță Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

VEZI AICI CE SPUNE PRIMARUL DESPRE INCIDENT

Știrea inițială

ISU Sibiu a intervenit de urgentă la Școala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneș, acolo unde s-a prăbușit tavanul unei săli de clasă.

„La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic și mașina medicului de urgentă”, anunță reprezentanții ISU Sibiu.

La momentul prăbușirii tavanului, în sala de clasă se aflau 4 elevi. Echipajele medicale i-au evaluat de urgență. Copiii au vârste cuprinse între 11 și 15, fiind vorba despre două fete și doi băieți. Cu toții sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale.Aceștia vor fi transportați la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu