dani coman, despre revenirea pe teren a lui dragoș iancu: ”nu știu exact când va juca”

Accidentat grav în luna septembrie a anului trecut, Dragoș Iancu (21 ani) a revenit la antrenamentele echipei FC Hermannstadt, dar președintele clubului, Dani Coman spune că va mai dura până ce tânărul jucător va reveni pe teren.

Calvarul lui Dragoș Iancu se apropie de final, după ce tânărul jucător de bandă a avut tot sprijinul clubului FC Hermannstadt, care a suportat toate cheltuielile cu operația și recuperarea, dar i-a prelungit și contractul cu o sumă mărită.

Conducătorul clubului FC Hermannstadt, Dani Coman nu poate anticipa însă momentul în care Dragoș Iancu va reveni pe gazon.  „E relativ când va reveni, depinde foarte mult de modul cum va reacționa organismul după o perioadă așa lungă de inactivitate. Din punctul meu de vedere îți trebuie cam aceeași perioadă pentru a îți intra în formă maximă. Avem răbdare cu el, e un jucător bun, de viitor, de-aia nici nu vrem să-l forțăm. Nu știu exact când va reveni și va putea juca. Cert e că avem răbdare și credem foarte mult în el. Psihic stă incredibil de bine. E un copil extraordinar, cred foarte mult în el și mă atașez de jucătorii care au calitate umană. Dragoș este unul dintre jucătorii de care m-am atașat mult” a spus Dani Coman la Fanatik.

Accidentat grav în jocul Petrolul – FC Hermannstadt din luna septembrie, Dragoș Iancu a fost operat de fractură de peroneu și la ligamentele de la gleznă.

Ultima oră

Comentariul meu