dan popescu, directorul salvamont sibiu, invitat miercuri seară la ”ora locală”. aflăm de ce serviciul pe care îl conduce este în pericol să se desființeze (video)

Redactorul șef al Ora de Sibiu, Dragoș Popescu, îl are invitat la Ora Locală, pe Dan Popescu, directorul Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu. Interviul poate fi urmărit mai jos, pe pagina de Facebook și pe YouTube, miercuri, de la ora 20:30! 

YouTube video

Directorul Serviciului Public Județean Salvamont Sibiu, Dan Popescu, abordează mai multe subiecte de interes în cadrul emisiunii „Ora Locală”. Acesta vorbește despre deficiențele de personal și de câți salvamontiști ar mai fi nevoie în județul Sibiu, despre baza din Bâlea care ar trebui reabilitată, dar și despre solicitări „bizare” ale turiștilor și despre riscul ca serviciile de Salvamont să fie desființat.

„Noi încercăm să dovedim unicitatea serviciului. Momentan ne-a venit un aviz nefavorabil prin care suntem obligați să reducem personalul cu 15 la sută, acest lucru însemnând trei posturi la noi”, a spus directorul Serviciului Public Salvamont Sibiu, în cadrul emisiunii „Ora Locală”.

Interviul va fi difuzat, marți, 7 februarie, de la ora 20:30 pe www.oradesibiu.ro, pe pagina de Facebook – Ora de Sibiu, precum și pe LinkedIn și pe canalul nostru de YouTube!

 

Ultima oră

Comentariul meu