rășinărenii, revoltați de felul în care arată strada eugen brote. „este inadmisibil, la 200 de metri de primărie” (foto)

Localnicii din Rășinari sunt revoltați de felul în care arată câteva străzi din comună. Una dintre ele, aflată la doar câteva sute de metri de primărie, este plină de noroi, uneori fiind impracticabilă. 

rășinărenii, revoltați de felul în care arată strada eugen brote. „este inadmisibil, la 200 de metri de primărie” (foto)Câteva străzi din Rășinari arată deplorabil în această perioadă. Drumurile sunt pline de noroi, astfel că localnicii sunt nevoiți să folosească cizme de cauciuc pentru a nu se cufunda în mocirlă. 

Strada Eugen Brote este una dinte ele și se află la câțiva pași de centrul localității. „Este inadmisibil ceea ce se întâmplă, stau la 200 de metri de primărie și de centru și strada pe care locuiesc este singura stradă din comună, care e neasfaltată, nu vreți să știți cum e. După perioada asta, e plin de noroi. Este vorba de strada Eugen Brote”, a transmis un cititor Ora de Sibiu. 

rășinărenii, revoltați de felul în care arată strada eugen brote. „este inadmisibil, la 200 de metri de primărie” (foto) rășinărenii, revoltați de felul în care arată strada eugen brote. „este inadmisibil, la 200 de metri de primărie” (foto) rășinărenii, revoltați de felul în care arată strada eugen brote. „este inadmisibil, la 200 de metri de primărie” (foto)

Localnicul spune că a semnat problemele la primărie, dată fiind starea în care se prezintă drumul. „Am semnalat la primărie de foarte mult timp, nimeni nu face nimic. Nu mi se pare normal ca în anul 2024 încă să mai existe străzi care arată așa, într-o comună care e destul de des vizitată de turiști, si mai ales, la 200 de metri de centru”, a spus cititorul. 

rășinărenii, revoltați de felul în care arată strada eugen brote. „este inadmisibil, la 200 de metri de primărie” (foto)

Și pe rețelele de socializare au apărut diferite reacții cu privire la starea altor străzi. „Săracii oameni care trebuie să suporte asta zilnic făcând naveta la serviciu sau școală mergând pe jos prin așa noroi”, a spus o persoană. „Dar copilul meu în scaun cu rotile, cum îl pot scoate pe strada asta?”, a scris altă persoană. 

Contactat de Ora de Sibiu, primarul Bogdan Bucur a declarat că strada Eugen Brote va fi reabilitată. Problemele pe aceasta au apărut în urma lucrărilor din toamnă la rețeaua de gaz. În aceeași situație se află și alte străzi din comună. „În toamnă s-a lucrat la rețeaua de gaz și într-adevăr acum nu arată prea bine. Vor trebui făcute reduceri, dar avem în vedere sa reabilităm și toată strada. Au apărut acum mai multe probleme la străzile pe care am introdus rețeaua de gaz, dar toate se vor repara”, a spus primarul comunei Rășinari. 

Ultima oră

Comentariul meu