premii pe bandă rulantă câștigate de elevi de la liceul de artă la un concurs muzical de la brașov. șapte s-au clasat pe locul 1

Mai mulți elevi de la Liceul de Artă din Sibiu au câștigat premii importante la Concursul de Teorie muzicală „Tudor Ciortea”, care a avut loc weekend-ul trecut, la Brașov. 

Din cei trei elevi participanți la Concursul de Teorie muzicală „Tudor Ciortea”, de la Brașov, 19 dintre ei s-au întors acasă cu premii importante, care le-au arătat că eforturile dau roade. Cei care au obținut rezultate bune la acest concurs sunt elevi din atât din clasa întâi, cât și din clasa a noua.  Juriul a fost alcătuit din profesori universitari din Cluj, Buzău, Botoșani și Baia Mare.

„Obținând 19 premii, putem spune că elevii premiați au luat în serios pregătirea lor și au muncit foarte mult. Noi, profesorii de Teoria muzicii, ne bucuram de faptul că munca noastră de la catedră a fost răsplătită, ceea ce reprezintă o mulțumire și o încurajare pentru viitor. Mulțumim părinților care și-au înțeles rolul lor de a-i susține pe copii”, a spus profesorul de la Liceul de Artă, Maria Moldovan.

premii pe bandă rulantă câștigate de elevi de la liceul de artă la un concurs muzical de la brașov. șapte s-au clasat pe locul 1

Premiul întâi a fost câștigat de Elena Bolovan, Mihai Vandra, Sofia Frățilă, Amelia Seicean, Ștefan Frunzea, Ștefan Sult și Vladimir Traivociv. Locul doi a fost obținut de elevii Maria Maier, Anastasia Mateiu, Ema Craioveanu și Patricia Mihai. Locul trei a fost ocupat de șase elevi: Sabina Ioniță, David Ungureanu, Maria Geltsch, Sînziana Batista, Maria Mitrea și Emanuela Șandru. Alți elevi au obținute mențiune, mai exact Petra Hriba din clasa a patra și Theodora Maior din clasa a șasea.

Liceul de Artă din Sibiu este o instituție cu tradiție în învățământul artistic sibian. În cei 67 de ani de activitate, a format multe generații în domeniul artei muzicale și artei plastice.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu