grevă de proporții la lufthansa în germania. zborurile către și dinspre sibiu ar putea fi afectate

Mai mulți angajați ai companiei aeriene Lufthansa vor intra în grevă de avertisment miercuri și joi, respectiv 7-8 februarie, așadar mai multe zboruri cu plecare din Munchen spre Sibiu ar putea fi afectate.

Ministerul Afacerilor Externe a emis marți o atenţionare de călătorie pentru Germania, unde de miercuri până joi este programată o grevă în transportul aerian. Începând de miercuri, ora 4.00, până în dimineața zilei de joi, vor fi organizate greve ale personalului de la sol al companiei de zbor Lufthansa. Acestea vor afecta transportul aerian pe aeroporturile din München, Hamburg, Berlin, Frankfurt și Düsseldorf.

„Sindicatul Verdi a cerut personalului Deutsche Lufthansa AG, Lufthansa Technik, Lufthansa Cargo și alte companii să intre în grevă de avertisment de 27 de ore miercuri și joi (7-8 februarie 2024). Din cauza grevei, presupunem în prezent că aproximativ 10 până la 20% din programul Lufthansa Airline va fi posibil pe 7 februarie. Pasagerii afectați de anularea zborurilor ca urmare a grevei Verdi vor fi informați prin e-mail sau prin aplicația Lufthansa. Regretăm neplăcerile pentru oaspeții noștri”, se arată pe site-ul companiei aeriene Lufthansa.

Zborurile care s-ar putea să fie afectate din cauza grevei angajaților Lufthansa sunt și cele cu destinația Sibiu. De exemplu, zborul de miercuri, 7 februarie, cu plecare la ora 10.50 de pe aeroportul din Munchen și cel din de joi, 8 februarie care ar trebui să decoleze la ora 22.00 și ar trebui să aterizeze în Sibiu la ora 01.00, ar putea fi afectate de greva de avertisment.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu