bmw pe contrasens pe rahovei. a trecut și pe roșu la o trecere de pietoni (video)

Un șofer a fost surprins în trafic în timp ce a intrat pe contrasens într-o intersecție din Hipodrom, după care a trecut „pe roșu” la semafor, în timp ce pietonii traversau regulamentar strada.

Un șofer „a uitat” mai multe reguli de circulație, sâmbătă, în mijlocul zilei. Șoferul s-a grăbit să facă stânga la intersecția de pe Bulevardul Vasile Milea spre strada Rahovei, însă acesta a intrat pe contrasens. Pentru a salva situația, șoferul a luat decizia să urce cu mașina pe scuar pentru a se poziționa pe sensul lui de mers, după care a trecut pe roșu la semafor, chiar dacă pe trecerea de pietoni se aflau o mulțime de oameni care avea prioritate să traverseze.

„A intrat de pe Bulevardul Vasile Milea pe Rahovei, trecând pe roșu, intrând pe sensul opus prin stânga scuarului, trecând ulterior peste acesta și pe roșu la trecerea pentru pietoni”, a spus bărbatul care l-a surprins în video pe șofer.

Nerespectarea semnalului roșu la semafor se sancționează prin amendă contravențională și suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehiculul.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. 2 semafoare au fost pe roșu si cel de la intrare in oraș si cel de la trecerea de pietoni, genul acesta de șoferi trebuie lăsați fără permis minim 6 luni si recuperarea lui prin reexaminare (poate a uitat legislatia??)